Home

Zvijezda serije ‘Moderna obitelj’ do sada imala čak 16 operacija

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' do sada imala čak 16 operacijaZvijezda hit serije ‘Moderna obitelj’, Sarah Hyland (30) koja je utjelovila urnebesnu tinejdžericu Hailey Dunphy, u stvarnom životu prolazi kroz pravi pakao. 

Sarah zbog životne sudbine zasigurno stoji među najhrabrijim zvijezdama Hollywooda. Naime, glumici je još kao djetetu dijagnosticirana displazija bubrega, što znači da joj bubrezi nisu dovoljno razvijeni da obavljaju svoju funkciju u normalnoj mjeri. 

Kako bi pomogao kćeri, otac je glumici u 2012. godini donirao bubreg. 

U intervjuu za američke medije Sarah je otkrila kako joj je vrijeme nakon transplantacije bilo izuzetno teško te da upravo to razdoblje smatra onim koje ju je ojačalo više nego bilo što drugo. 

No, transplantacija ipak nije završila bajno. Tijelo glumice odbacilo je bubreg te se ona morala vratiti pod nož. 

– Liječnici i ja smo se nadali da ćemo riješiti problem dijalizom i ugradnjom port uređaja u prsa pomoću kojeg se obavlja dijaliza. Ipak, bio mi je potreban novi bubreg – rekla je. 

Šest mjeseci nakon druge operacije, liječnici su otkrili da je njezin brat Ian također odgovarajuć donor pa joj je on donirao svoj bubreg. 

Druga transplantacija glumici je znatno lakše pala, kao i oporavak nakon nje. Ipak, ni tu nije bio kraj njezinim mukama. 

Sarah su liječnici nakon dvije transplantacije šokirali dijagnozom endometrioze maternice i jajnika. Što je također morala hitno operirati. Nedugo nakon te operacije morala je operirati i bruh koji je bio posljedica prethodnih odlazaka ‘pod nož’. 

Sa samo 30 godina glumica je imala velikih 16 operacija, a više od njih 10 odvile su se za vrijeme snimanja popularnog sitcoma. Kolege glumci opisuju Sarah kao snažnu i hrabru ženu koja je divan primjer i inspiracija ljudima diljem svijeta. 

Osim kolega i obitelji, Sarah veliku podršku nalazi i u zaručniku Wellsu Adamsu kojeg je upoznala nekoliko dana nakon druge transplantacije bubrega. 
NordVPN Specijalna Ponuda