Sport

‘Savage’ Babić podržao Milasa, o Hrgi prokomentirao: Najgori meč koji sam gledao, sramotaTrebao je Alen ‘Savage’ Babić (30, 8-0) biti sukomentator na RTL-u na mečevima Filipa ‘El Animala’ Hrgovića (29, 13-0) i Petra Milasa (25, 15-1), ali kako kaže, ‘viša sila’ odlučila je da to neće biti. Ipak, nije propustio dati svoj komentar na pobjedu i poraz hrvatskog boksača, ali i na odluku spomenute televizije.

– Daleko najgori meč koji sam ikad gledao – prokomentirao je ‘Savage’ borbu između Hrgovića i Crnogorca Marka Radonjića (31, 22-1) koja je završila sudačkim prekidom prije početka pete runde.

‘Savage’ u najmanju ruku nije bio oduševljen izvedbom Filipa Hrgovića protiv vidno nedoraslog protivnika, a smatra da je meč Milasa i olimpijskog prvaka iz 2016. Tonyja Yoke (29, 11-1) bio jedan od najvećih boksačkih mečeva u hrvatskoj povijesti. 

– Sad već idete protiv zdravog razuma. Teško je opisati koliko je kockina borba nebitna za njegovu ili ičiju karijeru, a vi dajete njemu prednost pred najvećim hrvatskim mečem još od borbe Mavrovića i Lewisa. Velika noć za hrvatski boks. Nije završilo kako smo se nadali, ali Petar Milas nas je učinio ponosnima – napisao je Babić na Instagramu.

Prozvao je Tony Yoka nakon pobjede protiv Milasa Filipa Hrgovića, a to bi svakako bio izazov kakav priliči Hrgoviću. No, vidjet ćemo što na umu imaju njegovi menadžeri.

POGLEDAJTE LIVE PRIJENOS DUGOOČEKIVANE BORBE VASO vs. CROATA: 

Source link

NordVPN Specijalna Ponuda