Sport

Luku Modrića želi Manchester CityNekoliko pojačanja za City? Ma, kad je to bio problem! Pep Guardiola u lovu je na trofeje u ovoj sezoni, ali već kuje planove za sljedeću te je u njima i nogometaš Reala, Luka Modrić (36)!

Mnogo se spominje gdje će igračke dane u smiraj karijere provesti kapetan hrvatske nogometne reprezentacije koji s ‘kraljevima’ ima ugovor do lipnja iduće godine. Postavljalo se pitanje hoće li uopće Luka tražiti novi klub prije Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru na zimu 2022. godine (nadamo se da će se Hrvatska kvalificirati), a sad se u sve navodno upliće i City.

Kako odbiti u tim godinama odigrati možda i posljednju sezonu u dresu ‘građana’ koji će napadati naslove na svim frontovima i pod vodstvom karizmatičnog stratega? Na to će pitanje vjerojatno odgovor morati dati sam kapetan hrvatske nogometne reprezentacija. Jer Pep pojačanja uvijek treba.

A sad je odlučio da želi plemenitog veznjaka koji će balansirati momčad, a prema pisanju katalonskog El Nacionala, upravo je Luka prvi izbor. A imaju ‘građani’ i posebnu ponudu za Luku. Spominjalo se da bi Modrić mogao završiti karijeru u nekom od klubova MLS-a, a upravo bi mu to omogućila momčad s Etihada.

Dio ugovora proveo bi u Manchester Cityju, a onda bi ga poslali u svoj MLS klub, New York City gdje bi mogao završiti karijeru. Zasad su sve samo priče, ali ovakvo rješenje situacije zvuči interesantno.

USKORO GLEDAJTE I LIVE PRIJENOS DUGOOČEKIVANOG MEČA VASO vs. CROATA: 

 

Source link

NordVPN Specijalna Ponuda