Home

Kustić u potrazi za kampom: Postira nude savršene uvjete

Kustić u potrazi za kampom: Postira nude savršene uvjetePovratak reprezentacije u Split novi predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić iskoristio je za obilazak potencijalnih lokacija na kojima bi se reprezentacija mogla pripremati uoči utakmica u Splitu, počevši od one 14. studenog protiv Rusije. Jedna od lokacija jesu Postira na otoku Braču gdje se reprezentacija već spremala u više navrata još od vremena kada je izbornik bio Ćiro Blažević.

Postira nude nekoliko pogodnosti, a to su savršeni nogometni tereni i smještaj u visokoj hotelskoj kategoriji, mir i izolaciju, a opet vrlo blizu Splita i Poljuda gdje će se utakmica odigrati. Predsjednika Kustića dočekali su načelnik Općine Šime Marović i direktorica Turističke zajednice Ivana Jelinčić te predstavnici kluba koji su Kustića upoznali s poviješću kluba, mjesta i onim što Postira nude.

– Obišao sam puno mjesta, ali u Postirama, evo, prvi sam put. Oduševljen sam onim što vidim i nadam se da ćemo se uskoro i vidjeti – kazao je Kustić koji je postirskom niželigašu obećao donaciju od 50 nogometnih lopti.

Još i više ih je obradovao najavom kako će HNS i najveći hrvatski brodar Jadrolinija potpisati ugovor prema kojem će otočkim klubovima omogućiti subvenciju od tri milijuna kuna kako bi im olakšali poslovanje i putovanja na kopno na utakmice.