Home

Poznati influenceri ‘zaglavili’ na pustom otoku: ‘Dečki, čini se da će nas uhvatiti i neka oluja…’

Poznati influenceri 'zaglavili' na pustom otoku: 'Dečki, čini se da će nas uhvatiti i neka oluja...'


Skakali su bungee jumping, veslali u ledenoj rijeci, pronašli blago u dubini mora i letjeli 100 metara iznad površine mora, a sada su zaglavili na pustom otoku. JoomBoosove zvijezde Bruno Lukić, Filip Rebrović i Filip Dejanović TheSikrt svake su nas srijede zabavljali svojim putovanjima po Hrvatskoj gdje su se okušali u raznim adrenalinskim sportovima, a u posljednjoj pokušavaju ‘preživjeti’ 24 sata na napuštenom otoku.

.: 


Naravno da su već na početku naišli na probleme i prepreke po putu. 

– Aaah? Što je ovo dečki? – viknuo je TheSikrt nakon što je ugledao mrtvu zmiju pored njih. Nije im baš bilo svejedno. 

– Doslovno su nas nasukali na pusti otok! Sada se trebamo snalaziti i prespavati ovdje noć – najavio je avanturu koja ih čeka na otoku Sutvara na krajnjem jugu Hrvatske. 

Bruno je na pusti otok ponio svoj šator, dok su TheSikrt i 10ficho ponijeli luftiće. Nadali su se da će se ‘skrpati’ Bruni, no veća je briga bila kako šator uopće složiti.

– Čekaj, jesam ja sad skužio kako se ovo čudo slaže ili možda ipak nisam? – zbunjeno je vikao Bruno. Barem su imali osiguranu hranu kako bi skupili energiju za pronalazak tajanstvene špilje. 

Uz sve probleme s neudobnim smještajem, manjkom zaštite i pokoju neželjenu životinju na putu, usred noćenja ih je uhvatila i oluja. Ipak, na kraju su se dečki dobro snašli i zaključili da je dobro to što ih barem ni jedna životinja nije napala. 

– Pukla mi je šlapa pa sam se zezao s tim pola vremena. Bilo nam je vruće, ali smo barem imali more za osvježiti se. I plus je to što nas nije napala nijedna životinja – zaključio je TheSikrt. 

.:

24 SATA NA PUSTOM OTOKU! *UHVATILA NAS OLUJA* | Roadtrip #5 | TheSikrt, Bruno Lukić & 10ficho

Svi smo barem jednom zamišljali da smo na pustom otoku! U novoj epizodi serijala Roadtrip Bruno Lukić, 10ficho i TheSikrt to su i ostvarili! Pogledajte kako su se proveli.

Volume 90%

 

Svi smo barem jednom zamišljali da smo na pustom otoku! U novoj epizodi serijala Roadtrip Bruno Lukić, 10ficho i TheSikrt to su i ostvarili! Pogledajte kako su se proveli. | Video: JoomBoos

Jesu li pronašli špilju i gdje su na kraju prenoćili pogledajte u posljednjoj epizodi ‘Roadtripa’ samo na JoomBoos YouTube kanalu. Epizode možete gledati i na 24sata Oriđiđi Videoteci.