Home

Michael Jordan na Hvaru | 24sata

Michael Jordan na Hvaru | 24sataSplit, Prokljansko jezero, Krka, Šibenik, Trogir… Michael Jordan (58) posljednjih nekoliko dana krstari Dalmacijom, a ovu srijedu odabrao je za posjet Hvaru.

– Jordan na jet-skiju

Planetarno popularni košarkaš uplovio je na jahti O’Pari u hvarsku luku u poslijepodnevnim satima pa sjeo u restoran koji se nalazi odmah iznad nje. I koji je samo za bogatu klijentelu.

Restoran Gariful koji je odabrao Jordan nudi obroke po prosječnoj cijeni od 1000 kuna. Redovito privlači sportske, glumačke i estradne zvijezde, a lani ga je posjetio i Jordanov suigrač iz reprezentacije Magic Johnson (62).

Specijaliteti kuće su jela od jastoga, kremasta juha čiji tanjur stoji 250 kuna, kao i glavno jelo, pijani jastog od 1150 kuna. Onda i ne čudi da računi za cjelovečernja druženja znaju stajati i desetak tisuća kuna.

Naravno, to za Jordana neće biti problem. On je samo od prodaje dresova Lionela Messija u PSG-u, još i prije Argentinčeva debija, zaradio više od šest milijuna eura jer ima pravo na pet posto zarade od svakog primjerka.Source link

NordVPN Specijalna Ponuda