Home

Poljski mediji se zgražaju: Kaos na ulicama Zagreba! Legionare je šokirao broj Bad Blue Boysa

Poljski mediji se zgražaju: Kaos na ulicama Zagreba! Legionare je šokirao broj Bad Blue BoysaDan uoči europske utakmice između Dinama i Legije Varšave, na zagrebačkim ulicama zavladao je kaos. Navijači Legije pristigli su u Zagreb spremni na nered i u zagrebačkoj Dubravi došlo je do sveopćeg rata između njih i Bad Blue Boysa.

– Tučnjava BBB i Poljaka

Letjele su palice, stolice, razbijale su se terase kafića, ozlijeđenih ima na desetke, a potpunu katastrofu spriječila je samo policija koja, međutim, možda i nije reagirala odmah. Na nekim snimkama koje su pristigle od naših čitatelja vidi se kako se navijači tuku pokraj policijskih automobila iz kojih – ne izlazi nitko.

Posjetitelji obližnjih kafića pohitali su u zatvoreno kako bi izbjegli sukob, a poljski mediji naširoko pričaju o ‘hororu i kaosu na ulicama Zagreba’. Neki su ovaj nered nazvali i bitkom, a spominje se i kako je Legija namjerno odabrala Dubravu jer se tu nalaze najopasniji navijači Dinama.

– Policija sjedi?

Oglasio se i Sebastian Staszewski, jedan od jačih poljskih sportskih novinara. Oko dva ujutro je objavio svoja saznanja o kaosu:

– To nije bio slučajan susret, obje grupe su došle tu s namjerom. Hrvati su navijače Legije iznenadili brojem, bilo ih je između 150 i 200, a imali su i puno ‘opreme’. Policija je brzo reagirala i žrtava nema!

Ali zato ima nemal broj razbijenih izloga, stolica, stolova…

 Source link