Home

Ashley Judd prohodala je pet mjeseci nakon nesreće: ‘Budim se plaćući u znak zahvalnosti’

Ashley Judd prohodala je pet mjeseci nakon nesreće: 'Budim se plaćući u znak zahvalnosti'Američka glumica Ashley Judd (53) prohodala je pet mjeseci nakon teške nesreće u kojoj je, zamalo, ostala bez noge.

Na Instagram profilu Ashley je s pratiteljima podijelila detalje svog oporavka. U opisu objave napisala je kako nikada neće biti ista, ali da se veseli napretku jer je, do prije mjesec dana, samo plakala kada bi na bilo koji način pokušala pomaknuti ‘paralizirano’ stopalo.

Niz snimki koje je sada objavila potvrđuju napredak glumice unutar dva mjeseca terapije. Uz to, rekla je i kako nastavlja s hodanjem u prirodi.

Naime, Judd je prije pet mjeseci mogla umrjeti ili izgubiti nogu da joj lokalni mještani nisu priskočili u pomoć kada je pala i teško se ozlijedila u afričkoj prašumi. Na društvenim mrežama tada je napisala da je pet sati provela u ‘istinskoj boli’ na tlu prašume prije nego što su joj kosti vraćene u početni položaj. Mještani koji su joj pomogli morali su ju nositi tri sata zemljanim putem, a onda šest sati voziti motorom kako bi primila liječničku pomoć. 

Glumica je u Kongo otputovala kako bi sudjelovala u istraživačkom kampu koji se bavio majmunima bonoboima. 

– Prijatelji. Bez moje braće i sestara iz Konga, moje unutarnje krvarenje vjerojatno bi me ubilo i izgubila bih nogu. Budim se plačući u znak zahvalnosti, duboko dirnuta svakom osobom koja je doprinijela nečemu što je dalo život i spasilo duh tijekom moje iscrpljujuće 55-satne odiseje – napisala je glumica u objavi na Instagramu u kojoj se zahvalila svim pomagačima i opisala ih kao ‘istinske heroje’. 

Podsjetimo, Ashley Judd je među prvim ženama koje su javno optužile filmskog mogula Harveja Weinsteina za sekusalno napastovanje. 

Publici je poznata iz filmova ‘Vrućina’ i ‘Dvostruka opasnost’. Source link

NordVPN Specijalna Ponuda