Home

Ništa od susreta: Princ Charles i princ Harry neće se vidjeti na otkrivanju kipa u čast Diane…

Ništa od susreta: Princ Charles i princ Harry neće se vidjeti na otkrivanju kipa u čast Diane...Princ Harry (36) ponovno će zbog obiteljskih obaveza posjetiti Englesku. Krajem lipnja trebao bi se vratiti iz Sjedinjenih Američkih Država kako bi 1. srpnja mogao prisustvovati otkrivanju kipa princeze Diane.

Da je još živa, ove godine bi Diana 1. srpnja slavila 60. rođendan, a baš zato su prinčevi William (39) i Harry odabrali kao datum za otkrivanje kipa napravljenog u njenu čast. Kip su krenuli planirati nekoliko godina prije nego što je Harry napustio kraljevsku obitelj i dao nekoliko intervjua punih optužba protiv obitelji.

Princ Charles (72) neće prisustvovati događaju, iako je to prvi put da će Harry ponovno biti u Ujedinjenom Kraljevstvu nakon sprovoda princa Philipa. Iako su tada otac i sin razgovarali, Charles ne planira to ponoviti.

– Charles je bio vrlo jasan da neće biti tamo, jer ide u Škotsku. Nisu se planirali susresti – rekao je anonimni izbor za The Sun.

Predviđa se kako će braća zajedno doći na otkrivanje skulpture, kao način da pokažu poštovanje Diani. Međutim, održat će odvojene govore.

– Nisu uživo ili pošteno razgovarali, komunicirali su samo putem poruka – izjavio je drugi izvor. Nastavio je kako ne misli da će do pomirenja doći u skorije vrijeme, jer je njihova ‘veza još uvijek vrlo napeta’.