Home

Karaoke i opojne droge na poslu? Direktor Jurić odlazi iz Holdinga: Neću replicirati

Karaoke i opojne droge na poslu? Direktor Jurić odlazi iz Holdinga: Neću repliciratiUz karaoke na službenoj opremi TV studija Zagrebačkog Holdinga, te korištenje opojnih droga u uredu, Tomislava Jurića Nezavisni sindikat radnika Zagrebparkinga prijavio je i za uvrede i maltretiranje zaposlenika, tajno snimanje zaposlenika, neprimjereni vokabular, degradiranje zaposlenika, objavio je Tportal.

Prijava je protiv direktora Službe za odnose s korisnicima i zajedničkih poslova podnesena 7. lipnja, a sam Jurić potvrdio nam je da je podnio neopozivu ostavku. Nakon 15 godina, od kojih je posljednjih pet-šest proveo na direktorskoj poziciji, odlazi iz Holdinga. 

– Kao profesionalac probleme sam naučio rješavati i o njima razgovarati unutar okruženja u kojem eventualno postoje i na toj bih razini ostao, iako u potpunosti  razumijem Vaš interes jer sam i sam bio novinar. Ni na kakav način nemam namjeru putem medija replicirati, sve je to sastavni dio ovog posla u kojega sam uložio svoj maksimum. Ono što mi je važno jest da iza sebe ostavljam dobar tim, s ogromnim iskustvom i znanjem, osobito stečenim tijekom najvećih zagrebačkih kriza i katastrofa te brojne razvojne promjene i projekte. Nasljedniku želim da u tom smjeru nastavi, za što ima profesionalnu ekipu koja je poslovno sazrijevala od 2015. godine. I, naravno, neka proslave svaki poslovni i privatni uspjeh zajedno. Zahvalan sam na brojnim porukama sada nekadašnjih kolega i poslovnih partnera. Nakon 15 godina u Holdingu vrijeme je ponajprije za odmor, a zatim nove izazove – navodi Jurić u medijskom priopćenju.

– Svi zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o dužni su poštivati odredbe Etičkog kodeksa ZGH koji je dostupan na internetskoj stranici ZGH, poštivati obveze koje proizlaze iz ugovora o radu kao i pozitivne propise Republike Hrvatske. Niti jedno od ponašanja na radnom mjestu koje navodite u upitu, poslodavac ne dozvoljava. Vezano za prijavu koju navodite, gospodin Tomislav Jurić je tijekom postupka utvrđivanja istinitosti navoda iz nje, podnio ostavku na mjesto direktora Službe za odnose s korisnicima i zajedničke poslove. Ujedno mu prestaje I radni odnos u Zagrebačkom holding d.o.o, što je i sam predložio – priopćila je i Senka Knežević, glasnogovornica Ureda Uprave ZGH.