blank

Za nešto više od mjesec dana u kavez će ući nove regionalne MMA nade jer kreće nova sezona ‘Armagedona’! Novosti ima, a veseli činjenica da ćemo ove sezone gledati i poluteškaše (do 93 kg) i teškaše (do 120 kg).

I dalje ćete sve moći pratiti na YouTube kanalu 24sata gdje ćete osim prijenosa imati pristup i dodatnom sadržaju poput uvida u život boraca, treninge, događanja iza scene…

U svakoj će se težinskoj kategoriji boriti osam najperspektivnijih regionalnih boraca. Tako će osim dosadašnjih -66 kg, -70 kg, -77kg i -84kg dolaze i poluteška (-93 kg) te teška kategorija (-120 kg).

U travnju smo dobili prvake premijernog izdanja ‘Armagedon’ lige, to su Nino Škrijelj iz zagrebačkog ATT-a u perolakoj kategoriji, Marko Bojković iz beogradskog Ahileja u lakoj kategoriji, Marko Ostanek iz zagrebačkog Ban Teama u velteru te Đani Barbir iz ATT-a u srednjoj kategoriji.

Daniel Bažant iz pulskog Trojana već je dobio priliku u KSW-u, a neke od spomenutih boraca, ako ne i sve, zasigurno ćete gledati u većim organizacijama. Tko zna koja će nas sve imena iznenaditi u nadolazećoj sezoni…Source link