Manifestiraj neke od ciljeva koje želiš postići slušajući glazbu koja izaziva sretne emocije, govoreći sa zahvalnošću i zamišljajući kako već čuješ dobre vijesti.

Posljednji tjedan u travnju započeo je punim mjesecom, poznatijeg imena Pink Moon ili ružičasti mjesec. I to ne običnim punim Mjesecom, već super Mjesecom. Po srednjoeuropskom vremenu on dolazi u utorak, u 5 sati i 31 minutu, a evo što o njemu trebaš znati.

Zašto super Mjesec i zašto ružičasti?

Iako ovaj Mjesec neće zaista biti ružičaste boje, on se tako zove zbog perioda godine u kojem dolazi. Vrijeme njegova dolaska često se podudaralo s proljetnim cvjetovima i cvjetanjem općenito te je zahvaljujući sezoni proljeća on tako i dobio ime.

Kada je u pitanju naziv super Mjesec – osim što je on prvi super Mjesec ove godine, drugi će biti 26. svibnja, ime označava i da će se on nalaziti na poziciji najbližoj Zemlji. Zbog toga činit će se mnogo većim nego što zaista jest. “Za nas to znači da će njegove vibracije utjecati jače nego inače”, kaže astrologinja Donna Page, za Woman’s Health.
blank

Foto: shutterstockEmocionalno značenje punog Mjeseca u travnju 

Iako su puni Mjeseci očaravajući kada je u pitanju njihovo promatranje, oni sa sobom donose i mnogo promjena. Oni donose energiju koja nas ponekad poljulja, a ponekad nagna da krenemo novim putem. Pun Mjesec otvara nam oči i omogućuje nam da vidimo mogućnosti koje su oko nas. On imaju tendenciju osvijetlili baš ono što možda do sada nisi shvaćala.

Svaki puni Mjesec odiše svojim sjajem i fokusom, dovodeći našu svjesnost prema određenom aspektu našega života. Svaki puni Mjesec sadrži i svoj vlastiti set energije, a evo što nam donosi ovaj travanjski.
blank
Možda te zanima…Kakva je žena u znaku Bika u ljubavi i obiteljskom životu

Psiha i seks
Nadolazeći puni Mjesec bit će posebno čudno i intenzivno iskustvo. Napokon, odvija se u tajanstvenom, prodornom i strastvenom Škorpionu. Ovaj vodeni znak suštinski je povezan sa svim stvarima koje ostaju neviđene i tajne. Škorpion ne može odoljeti zagonetki koju će riješiti i iskoristit će svoju psihičku sposobnost da prokopa i najteže prepreke samo da bi dobio neke odgovore. Škorpion je također vrlo romantičan, čak i ako ovaj horoskopski znak nastoji sakriti taj dio sebe, a puni Mjesec u Škorpionu mogao bi ti otkriti gdje leže tvoje želje, prenosi Elite Daily.

Škorpion je također horoskopski znak stvaranja i uništenja, i na kraju, transformacije. Ovaj pun Mjesec značenje transformacije podiže na sljedeću razinu, jer bi te mogao prisiliti na borbu kroz tešku situaciju kako bi mogla prevladati tamu i zagrliti svjetlost. Ovaj puni Mjesec sa sobom možda i ponese novu razinu pritiska, ali on je i ambiciozan zbog čega ti daje hrabrost i odlučnost da ukloniš sve prepreke sa svojega puta. 
blank
Možda te zanima…Pet najškrtijih horoskopskih znakova: Je li tvoj među njima?

Psiha i seks
On je simbol optimizma

Vjeruje se da je ružičasti Mjesec simbol optimizma za budućnost. Tijekom njegovog vremena često se može postići neki od zadanih ciljeva i snova. Međutim, da bi se to moglo dogoditi, neke dijelove svojega života, svojih nada i želja moraš i otpustiti. “Vjeruj sebi dok se pokušavaš mijenjati i rasti. Dopusti si priliku za neuspjeh i hrabrost da pokušaš ponovno. Budi spremna prilagoditi se i preusmjeriti sa svoje početne strategije kako bi svoje namjere i ciljeve učinila uspješnima i dugotrajnima”, rekla je Amanda Brethauer, koji vodi blog The Peculiar Brunette.

Osim plodnosti, napretka i optimizma, ružičasti Mjesec povezan je i s drugim duhovnim značenjima kao što su lakoća, prilagodljivost i velikodušnost. Stoga, ovog utorka, kada Ružičasti Mjesec bude najsjajnije zračio, manifestiraj neke od ciljeva koje želiš postići slušajući glazbu koja izaziva sretne emocije, govoreći sa zahvalnošću i zamišljajući kako već čuješ dobre vijesti.

Source link