Muka ti je iznova i iznova izlaziti na spojeve privlačiti pogrešne ljude. Uvijek biraš pogrešan tip muškarca. Kad naučiš kako privući pravu ljubav, možeš zaustaviti taj obrazac krivih izbora.

Prvi je korak doista pažljivo pogledati sve svoje prošle veze, posebno one obrasce koji se neprestano ponavljaju iz odnosa u odnos. Sigurno imaš već uvriježeno razmišljanje kako privući pravu ljubav, no nešto radiš krivo. Dok ne popraviš pogreške, svaka veza koju privlačiš ima svrhu dati ti lekcije za učenje kako bi bila spremna kad napokon stigne prava ljubav. Problem je u tome što mnogi ljudi ostaju zaglavljeni u tim obrascima i nikad ne nauče dovoljno da bi bili spremni za istinsku ljubav. To može biti tako frustrirajuće i to nikome ne želimo. A vjerujemo da ni ti više ne želiš gubiti vrijeme s pogrešnim ljudima.
blank
Možda te zanima…Razlika između ‘frajera za seks’ i ‘muškarca za život’

Psiha i seks
Razbijanje obrasca

Svatko još uvijek uči nove lekcije o ljubavi, čak i kad je već u stvarnoj ljubavnoj vezi. Dok smo živi učimo, ali u određenom trenutku procesa učenja moramo biti dovoljno spremni za privlačenje prave ljubavi. Dakle, prvo pogledaj sve ponavljajuće obrasce u svojim vezama. Na primjer, privlačiš li samo one koji nisu u potpunosti emocionalno dostupni i na neki te način zanemaruju? Pa, sve proizlazi iz tebe i odnosa prema sebi. Dakle, ako je to slučaj, pogledaj kako se ponašaš prema sebi i zanemaruješ li sebe. Popravi to tako da možeš izaći iz tog začaranog kruga. Prava ljubav te ne bi zanemarila, pa ako u životu pristaješ na takve odnose, moći ćeš privući samo krivu, a ne pravu ljubav. Bez obzira na obrazac, uvijek moraš gledati sebe, tvoji su odabiri ono što ljude privlači k tebi.
blank

Foto: Megapixl.comAko promijeniš svoj izbor, možeš promijeniti koga privlačiš. Ako ne napraviš promjene, zasigurno ćeš uvijek iznova završiti razočarana. Ako nastaviš raditi istu stvar, nastavit ćeš privlačiti isti tip muškarca. Ponekad trebaš nekoliko puta proći kroz nešto da bi u potpunosti naučila što nije u redu. Ali, ako želiš uštedjeti malo vremena, moraš zaista sve shvatiti i doći do korijena problema kako bi to mogla popraviti. Ne znamo za tebe, ali vjerujemo kako nitko ne voli gubiti vrijeme.
blank
Možda te zanima…Dok se ne pojavi onaj koji će za tebe raditi ovih 5 stvari radije ostani sama

Psiha i seks
Najbolje je to na vrijeme popraviti kako bi mogla slobodno i sretno krenuti naprijed. Kakvi god problemi bili, gledaj to iz perspektive kako to sama sebi na neki način radiš. Stvarno radi na tome da staviš sebe na prvo mjesto i brineš o sebi kako bi mogla privući ljubav koja će se i prema tebi jednako ponašati.

Pogledaj zajedničke čimbenike svojih bivših ljubavnih partnera. Pogledaj slične osobine. Jesi li se samo olako zadovoljila s nekim s kim nisi bila potpuno sretna? Takvo prihvaćanje je još jedan blokator ljubavi, pa je važno i ukloniti takav način razmišljanja iz života. Ali, stvarno pažljivo pogledaj svoje obrasce kako bi mogla naučiti iz njih i privući tu pravu ljubav umjesto samo još jedne životne lekcije.

Source link