blank

Bivša biciklistica Lucia Javorčekova (30) ne libi se pokazati zavidnu liniju, te nerijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije kojima obožavatelje ostavlja bez daha. 

POGLEDAJTE VIDEO: Biciklistica izgubila posao 

Slovakinja je 2018. godine bila državna prvakinja u biciklizmu, ali nakon što su joj sunarodnjaci predviđali blistavu budućnost, Javorčekova je ipak odlučila napraviti preokret u karijeri. 

Obožavala je biciklizam, ali zarada od toga sporta baš i nije bila unosna. Iskoristila je svoju ljepotu, te se počela baviti manekenstvom.

S obzirom na to da je zasigurno jedna od najljepših sportašica, ne čudi što ju na Instagramu prati preko dva milijuna obožavatelja. 

Lucia ovih dana uživa u sunčanom Meksiku, a spektakularnu obalu Tuluma koristi kako bi skinula sve sa sebe i ‘zagolicala’ maštu vjernim pratiteljima. 

Javorčekova je jedna od brojnih sportašica koja je odlučila otvoriti profil na OnlyFansu kako bi dodatno unovčila atribute s kojima se može pohvaliti. 

‘Nisam se nikada bolje osjećala u svome tijelu, napokon sam sretna zbog onoga što jesam. Vjerujte mi, mučila sam se i borila godinama’, poručila je Slovakinja.Source link