blank

Bruno Petković (26) nije bio u punoj formi za utakmicu Dinama i Villarreala, ušao je tek u posljednjih pola sata, ali nije mogao pomoći da se poništi vodstvo Španjolaca koji u uzvrat idući četvrtak idu s prednošću 1-0.

– Izuzev zadnjih 10-15 minuta utakmica je bila prilično ravnopravna. Izgubili smo utakmicu za taj nesretni penal. Ali ostaje nam 90 minuta u Španjolskoj, sve je otvoreno – rekao je napadač Dinama za Arena Sport.

Španjolci su dominirali u posjedu lopte (61 posto), pucali i više puta na gol (14-11).

– Dosta momčadi imali su veći posjed od nas, ali nisu to realizirali – rekao je Petković pa na pitanje o stanju svoje ozljede ramena samo kratko poručio:

– Ide nabolje.

Joško Gvardiol (19) igrao je, pak, od prve minute pa izašao u 72. zbog manje ozljede.

– Znali smo da nas čeka jako teška utakmica. Iako nisam sudjelovao u utakmici protiv Tottenhama, ali znali smo da su jako dobra momčad. Trebamo ubaciti u brzinu više ako želimo izvući nešto u uzvratu – rekao je mladi dinamovac pa dodao:

– Nije se lako braniti. Dobro drže loptu, dobri su tehničari. Moraš trčati s lijeve na desnu stranu i priključiti se napadu, fizički je teško. Moramo se potruditi biti bolji.

“Modri” u uzvrat 15. travnja idu s mišlju pobjede jer samo tako mogu proći dalje.

– Svakako osjećamo da možemo izvući nešto u uzvratu, ne samo ja, nego i cijela momčad. Trebamo stisnuti muški, ovdje smo se branili cijelu utakmicu – rekao je Gvardiol i za kraj komentirao svoju ozljedu:

– Osjećam se dobro, malo me steže kvadriceps. Odradit ću s fizioterapeutima što treba i biti spreman za iduću utakmicu.Source link