Marijana iz Big Brothera

Marijana iz Big Brothera

Pobjednica ‘Big Brother’ 2011. godine u show je ušla udana za Čvrljka. U kući je ‘kliknula’ s Nemešom, za kojeg se kasnije udala, ali brak je puknuo nakon svega osam mjeseci. Sad je s Karlom pronašla sreću

Marijana (35) odavno nije Čvrljak, što je bilo prezime njezina prvog supruga. Više nije ni Kovačević, što je pak bilo njezino djevojačko prezime. Najpoznatija “Big Brother” stanarka, koja je i pobijedila u showu 2011. godine, sad se preziva Seifert, potvrdili su nam iz odvjetničkog ureda koji je zastupa.

Kako doznajemo, Marijana u potpunoj tajnosti udala se za izvjesnog Karla Seiferta iz Zagreba. Supružnici, kažu prijatelji para, žive u Zagrebu.

Navodno su se upoznali na njezinu poslu, dok je konobarila u zagrebačkom kafiću. Ovo ljeto, točnije u kolovozu, Marijana je u telefonskom razgovoru za “RTL Exkluziv” otkrila da je trudna.

No nije htjela razgovarati o pojedinostima iz privatnog života, koji posljednjih godina krije kao zmija noge. Nakon izlaska iz regionalnog reality showa u kojem je pobijedila, u potpunosti se povukla iz javnosti.

Okrenula se vjeri i duhovnosti, eliminirala lažne prijatelje iz života i više nije htjela imati veze s javnim nastupima. Radila je u call centru u Zagrebu, nakon čega je počela konobariti. Tamo se navodno i zaljubila u današnjeg supruga.

Prije ulaska u “Big Brother” 2011. godine Marijana je bila sretno udana za pomorca Ivana Čvrljka. Živjeli su u Šibeniku, a u braku su dobili kćer (11). Upoznali su se preko društvene mreže Iskrice.

– Sve se izrodilo iz puke slučajnosti i jednostavno smo se počeli dopisivati. Ona je tad živjela u Kninu i kad vratim vrijeme, moram reći da smo neku čudnu povezanost odmah otkrili, pa smo nekako brzo prešli na komunikaciju preko Skypea – ispričao je njezin tadašnji suprug za Slobodnu Dalmaciju kako je upoznao Marijanu.

Komunicirali su tako svaki dan i nakon 20-ak dana odlučili su se naći na dočeku Nove godine u Šibeniku.

– Kao za inat, dan prije Nove godine dobijem poziv iz Škotske od jedne brodarske kompanije koju sam pola godine prije toga progonio s molbama za posao. Željeli su me na brodu za Silvestrovo.

Kako nisam imao izbora, prihvatio sam, a ona je, kad sam joj to javio, mislila da izmišljam kako bih izbjegao susret s njom – ispričao je tad Čvrljak, koji je nakon pola godine poznanstva i zaprosio Marijanu.

– Kad sam prvi put otišao, s obzirom na to da se nismo stigli vidjeti, nekoliko sam je puta zvao, a kad sam došao kući, odmah sam otišao u Knin da se upoznamo.

Onda smo se zaista zaljubili, cijeli mjesec se nismo odvajali i ja sam odmah znao da će mi ona biti žena – rekao je Ivan, koji je supruzi bio velika podrška kad se prijavila za “Big Brother”, jer je to smatrao tek novim životnim iskustvom.