Iz Instituta su ranije potvrdili da je njihov djelatnik u utorak popodne javio da je dobio pozitivan rezultat testa na koronavirus. Simptome je razvio još 5. lipnja i otada nije dolazio na posao

Na Energetskom institutu Hrvoje Požar s kojeg je već ranije potvrđena jedna COVID pozitivna osoba, nakon testiranja kontakata potvrđena su još četiri slučaja. Četvero novozaraženih zaposlenika nemaju nikakve simptome.

Nakon jučerašnjih desetak zaposlenih koji su pozvani na testiranje, danas ih je pozvano još.

Prema riječima ravnatelja Instituta, neki od pozvanih na testiranje imali su blaže simptome još prošlog tjedna no nisu prepoznati kao povezani s korona virusom.

Iz Instituta su za dnevnik.hr ranije potvrdili da je njihov djelatnik u utorak popodne javio da je dobio pozitivan rezultat testa na korona virus. Simptome je razvio još 5. lipnja i otada nije dolazio na posao.

Korona virus se vratio i u Istru. U pulskoj bolnici hospitalizirana su dva zaražena pacijenta, a oboje su ovih dana boravili u Bosni i Hercegovini, koja je trenutno najaktivnije žarište novog koronavirusa u našem susjedstvu.