[ad_1]

Isco se neko vrijeme muči na travnjaku zbog ozljede, ali Sara Salamo, supruga Realovog veznjaka, bez zadrške je izjavila da je seksualni život njenog dragog i nje u jakom natjecateljskom duhu. 

U emisiji ‘La Resistencia’ na Španjolskoj televiziji se svakog gosta ispituje o intimi, a atraktivna španjolska glumica, ali i spisateljica, očekivala je poziv kad-tad. Tako je Sara rekla kako su se ona i njen dragi dogovorili da neće doći u emisiju dok ne budu imali dobar odgovor na pitanja o ljubavnom životu.

– Nismo se htjeli niti jedno pojaviti u emisiji dok nismo mogli reći da vodimo ljubav svaki dan – rekla je pa nastavila: 

– Ali onda se dogodila moja knjiga pa to baš i nismo uspjeli. Imali smo puno posla, imamo i djecu, ali volimo se natjecarti, natjecateljski smo raspoloženi – potvrdila je. 

Podsjetimo, Isco je zbog ozljede velik dio ove sezone ostao na klupi pa je tako do sada zabio tek tri gola. Karantenu zbog pandemije koronavirusa koja je drastično udarila na Španjolsku proveo je sa zgodnim modelom, a čini se da je održavao barem kardio dio treninga. [ad_2]

Source link