[ad_1]

Američka manekenka norveško-tajlandskog podrijetla Chrissy Teigen uskoro će se podvrgnuti operaciji kako bi izvadila implantate iz grudi i vratila svoj prirodni izgled.

Egzotična ljepotica, koja je u braku s pjevačem Johnom Legendom, nedavno je na Twitteru otkrila kako se testirala na COVID-19, a sad je s pratiteljima na Instagramu podijelila informaciju o svom odlasku pod nož.

– Već dugo to želim napraviti… Bile su mi sjajne, ali voljela bih moći normalno zakopčati haljinu i leći na trbuh bez osjećaja nelagode… No nema veze, ne brinite se za mene, sve će biti dobro! I dalje ću imati grudi, samo što će one ubuduće biti čista masnoća, što zapravo i jesu – glupa, čudesna vreća masti – napisala je Chrissy na društvenoj mreži.

 

Inače, ona je početkom ove godine proslavila 10. godišnjicu povećanja grudi, a u nedavnom intervjuu za Glamour UK izjavila je kako je implantate ugradila kad joj je bilo 20-ak godina jer je htjela izgledati bolje i imati više samopouzdanja kao model za kupaće kostime, prenosi Daily Mail.

– Mislila sam, ako ću pozirati, leći na leđa, želim da izgledaju opasno! Ali onda rodite dvoje djece, a one se pune mlijekom i poslije ispuhuju… Sad sam sje**na! Kao majka, puno sam svjesnija rizika od operacije i definitivno ne želim umrijeti na stolu zbog njih – zaključila je 34-godišnja Teigen.

 [ad_2]