[ad_1]

Ne samo da sam ga morala dijeliti sa svijetom nego nisam ni imala svoj život, a on se prema meni ponašao kao da sam mu kućni ljubimac. Voljela sam ga, ali osjetila sam slobodu tek poslije razvoda, pričala je Priscilla Presley koja na današnji dan slavi 75. rođendan. 
LUKSUZ NA SNIŽENJU


Elvisova i Hitchcockova vila prodana za 600 milijuna kuna


Američka glumica i poslovna žena, bivša supruga ‘kralja’ ‘rock and rolla’ Elvisa Presleya i majka pjevačice Lisa Marie Presle udala se za legendarnog glazbenika 1967. u Las Vegasu nakon sedam godina prijateljstva. 
Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagramBrak im je bio turbulentan, a gospođa Presley više puta priznala je kako nije bila sretna u braku. Javnost je ‘zgrozio’ podatak kako ju suprug nikada nije vidio bez šminke. 

– Kada smo bili zajedno, na sebi sam uvijek imala barem malo šminke. Njemu se to sviđalo. Čak sam i prije spavanja nanosila dodatni sloj maskare i rumenila, pa sam naučila spavati bez okretanja. Bio je okružen najljepšim djevojkama, to je cijena koju sam platila – pričala je Priscilla. 
Archival Cinema and Entertainment | Autor: HA/The Hollywood Archive/PIXSELL/The Hollywood Archive/PIXSELL

Foto: HA/The Hollywood Archive/PIXSELL/The Hollywood Archive/PIXSELLElvis je nikad nije htio gledati kako se odijeva. Jedino što ga je zanimalo, bio je krajnji rezultat. Volio je s njom obilaziti trgovine i birati odjeću za nju.

– Živjela sam kroz njega, nisam imala svoj život. Elvis mi je ukrao mladost – rekla je njegova udovica.
YouTube | Autor: YouTube

Foto: YouTubePriznala je kako je bila potpuno izgubljena tinejdžerka. Supruga je morala slušati i prilagođavati mu se. Svi ljudi koje je znala bili su i njegovi prijatelji pa je bila potpuno usamljena.
U BIOGRAFSKOM FILMU


Kraj potrage: Zavodnik Butler dobio ulogu Elvisa Presleyja…


Pet godina prije Elvisove smrti par je podnio papire za rastavu. Priscilla objašnjava kako se nisu rastali jer ga više nije voljela, već je htjela živjeti svoj život i upoznati svijet. 


Foto: Screenshot YouTubeNjihova kćer Lisa Marie je kasnije pričala o braku glamuroznih roditelja: ‘Njihov život bio je čudan, kao što je i redovito slučaj s glazbenim legendama. Mama i tata su se voljeli do samog kraja’. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 [ad_2]

Source link