[ad_1]

Edin Džeko (34) polako se približava kraju nogometne karijere i planira život nakon što se povuče s travnatih terena. Bosanskohercegovački napadač koji igra za Romu rado je viđen gost u Dubrovniku, gdje je izgradio i kuću na Babinu Kuku.

Prošle godine otvorio je i kafić i nargila bar Ritual na Lapadu, a u tome mu je pomogao ugostitelj Miho Obradović (37), gradski vijećnik HNS-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo i Georgina u Dubrovniku

– Više od deset godina dolazim u Dubrovnik. Prije nekoliko godina kupio sam kuću u blizni. Kad završim karijeru, to će vjerojatno, uz Sarajevo, biti mjesto gdje ću najviše provoditi vrijeme – rekao je Džeko.
SLOŽILA GEORGINA


Cristiano Ronaldo: Novi imidž za novi početak u Juventusu…


Gost mu je, nedugo nakon otvorenja, bio i jedan od najpoznatijih svjetskih nogometaša Cristiano Ronaldo (35), otkrio je list Liberation. Portugalska megazvijezda navratila je do Lapada s lijepom zaručnicom Georginom Rodríguez (26). Bilo je to u travnju prošle godine.

Ronaldo je na jugu Hrvatske boravio tri dana i mamio pozornost medija i stanovnika gdje god se pojavljivao.


Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL“Dovoljno je reći da je Ronaldo uživao u Džekinu baru kako biste shvatili kako si je Edin priskrbio stroj za stvaranje novca kad završi karijeru”, pišu Francuzi, a prenosi agencija Xinhua.

Ovo turističko središte na Jadranu nisu zaobišle ni druge zvijezde iz svijeta sporta. Prije tri godine tamo je bio bek Real Madrida Marcelo (32), kao i NBA zvijezde Blake Griffin (31), DeAndre Jordan (31) i Reggie Bullock (29).


Foto: Facebook


Miho Obradović, Senijad Ibričić i Edin Džeko na otvorenju bara
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL [ad_2]

Source link