Glumica Kristen Bell (39) otkrila je da njena kći Delta i dalje nosi pelene iako ima pet godina. To je istaknula u epizodi serije ‘Momsplaining’ ove srijede, a dodala je i kako je jednostavno odviknula stariju kćer Lincoln (7) od pelene, ali s mlađom nikako ne ide. 

Foto: Instagram

– Moja starija je imala 21 mjesec kad smo joj sugerirali da koristi toalet i nikad više nakon toga nije nosila pelene – kaže. Pojasnila je i da je tada ležala u krevetu i sa suprugom se šalila oko toga zašto se svi uzbuđuju oko toga kako naučili dijete da ne koristi više pelenu, samo mu treba reći da ode u WC. S Daxom Shepardom (45) ima dvije kćeri. 

Foto: John Nacion/PA Images/PIXSELL

– Moja mlađa ima pet i pol godina i još uvijek je u pelenama. Svako dijete je drukčije – pojasnila je. 
Kristen vjerojatno nije ni očekivala da će ta njena ispovijest izazvati tako snažne reakcije i kritike gledatelja i njenih pratitelja. Bila je prisiljena ‘braniti’ svoje dijete zbog toga što je još u pelenama. 

Foto: Instagram

– Kći ne nosi pelene tijekom dana, samo noću jer joj mjehur nije ‘jak’ pa joj pobjegne. Ne može još 10 sati izdržati – rekla je. 
Glumici se javilo i puno majki koje su joj poslale poruke podrške i ispričale da se slažu s njom i da se mogu u potpunosti poistovjetiti. Kristen je bilo smiješno kad je vidjela koliko je ljude zanimala ova tema. 
– Interesantno mi je bilo vidjeti kako se ljudi zanimaju za ovo i komentiraju nešto što je ‘problem’ u mojoj obitelji – zaključila je. 

Foto: ©Chase Rollins/Press Association/PIXSELL