[ad_1]

Dosad smo radili u grupama od tri igrača bez kontakta, poštovali smo sve propisane mjere. Od sljedećeg tjedna smijemo raditi u grupama od pet, rekao je Slaven Bilić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nastavak Championshipa se ne očekuje tako skoro budući da su danas u Premier ligi potvrđena dva nova slučaja zaraze korona virusom. Dok god ne bude čista epidemiološka situacija, prvenstvo se neće nastaviti pa se pojavila bojazan da bi moglo biti u potpunosti otkazano.
FILE PHOTO: Premier League - Manchester United v WatfordENGLEZI NEMAJU SREĆE


Dva nova slučaja u Premier ligi ne daju optimizam za nastavak


No, s presumpcijama treba pričekati i kroz koji dan/tjedan će se znati više.

Ipak, Bilić ističe da i ovo sada što rade u trening kampovima nije dovoljno. Igrači treniraju pod strogim mjerama.

– Nije upitno da su igrači u formi i da je njihova kondicijska sprema na razini, ali ovo nije vrsta spreme koja je ključna za utakmicu. Treninzi bez duela ne mogu igrače pripremiti za utakmicu, nadamo se da ćemo uskoro moći normalno trenirati. U početku je najteže bilo odrediti u kojim je vremenskim intervalima potrebno raditi treninge, tu smo se kockali, ali mislim da smo povukli dobre poteze – rekao je Bilić.

West Bromwich Albion trenutno je drugoplasirana momčad druge engleske lige s bodom zaostatka iza vodećeg Leedsa i sa šest bodova prednosti ispred trećeg Fulhama.[ad_2]

Source link