Sinoć je emisija ‘Vruća stolica’ u skandaloznom srpskom showu ‘Parovi’ bila vrlo napeta, posebno za natjecateljicu Sanju Mirkov. Ona je, kako piše Happy TV, gotovo izgubila život.

SUSJEDI O PARU:

‘Milijana je sponzoruša, Milojko teži 4 mil. kuna. Neka je otjera’

Produkcija je najavila ‘izvanredni’ ulazak žene koju je Mirkov varala s njezinim suprugom Daliborom. Zbog svega su se i razveli. Iako je prevarena žena trebala biti nova natjecateljica ‘Parova’, produkcija je morala sve otkazati.
POGLEDAJTE VIDEO: Milijana i Milojko

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Žena koja je trebala ući u vilu i prespavati, lupala je po vratima, skakala po osiguranju, vikala na Sanju i vrijeđala je, piše Alo.rs. Sanja se rasplakala i priznala prevaru, ali ženu nije puštala u vilu.

Foto: Youtube/Screenshot

– Ljepša sam i bolja od nje, zato se on zaljubio u mene. I ja u njega naravno – vikala je Mirkov. Nakon što je nova natjecateljica konačno trebala ući u vilu, voditeljica je dobila informaciju da je naoružana i nosi pištolj, pišu srpski mediji. Pozvali su osiguranje i policiju. 

Foto: Youtube/Screenshot

– Htjela je, ne da ti naudi, nego da ti presudi. Javili su mi da je krila nešto u odjeći, morali smo je ukloniti. Trebala je spavati ovdje, a tko bi je zaustavio po noći kada ti je tako blizu!? Imala si više sreće nego pameti – poručila je voditeljica Sanji nakon što su ženu, čiji identitet nisu otkrili, udaljili iz prostorija Happy televizije. 

Foto: Youtube/Screenshot