Pred njim su mirno stajale mega-zvijezde Ronaldo i Roberto Baggio, ljubimac navijača ZamoranoRecoba i Djorkaeff, svjetski prvak Bergomi, ‘lude’ glave Simeone i West… Bivši trener Lazija, Napolija i Intera Luigi Gigi Simoni preminuo je u petak u 82. godini.

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Brazilski Ronaldo, jedini pravi, kako mnogi vole reći, bio je miran pred svojim trenerom. Sada, u tužnom trenutku, prepun emocija se osvrnuo na svoj odnos s cijenjenim trenerom.
GIGI, POČIVAO U MIRU


Preminuo je legendarni trener Intera koji je umirio i Ronalda


– Gigi Simoni za mene nije bio samo trener. Kad ga se danas sjetim, doživljavam ga kao mudrog i dobrog čovjeka koji igrače nikad nije tjerao da rade stvari koje ne žele. Bio je učitelj… On je bio dirigent, a mi smo bili orkestar – slikovito je dočarao legendarni nogometaš pa dodao:

– Takav je bio, takvog ga se sjećam, s osmijehom, mirnim glasom, uvijek spremnim dati savjet. Mogli smo i trebali smo više osvojiti, ali osvajali smo zajedno i to je ono čemu nas je učio. Hvala ti, šefe, naučio si me stvari koje nisam mogao ni zamisliti da će mi trebati – zaključio je Ronaldo.

Source link