[ad_1]

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Koje su grudi najljepše? Postoji ‘tip’ koji najviše privlači muške
Kada su u pitanju odnosi, postoje mnogi događaji koji trebate proslaviti jedan s drugim, od prvog trenutka kada provedete noć zajedno, do susreta s roditeljima ili godišnjice veze. No, jedan je par iz Queenslanda u Australiji, nedavno proslavio poprilično drugačiju priliku, i to prvi prdež. Da, dobro ste pročitali. Nakon tri godine zajedničkog života, djevojka Ryana McErleana, Kaylie Warren (21) napokon je ‘ispustila goluba’ pred svojim dečkom.

PROSLAVILI 60 GODINA BRAKA

‘Skupa smo se krstili, kad sam čuo njen plač zaljubio sam se’

Ryan (24) je bio toliko ponosan na svoju partnericu da joj je odlučio čestitati darivanjem torte sa slatkom porukom ispisanom glazurom. Na cheesecakeu je pisalo: ‘Trebalo ti je samo tri godine, čestitam, konačno si uspjela’.
Mjesec dana nakon što su se počeli družiti, Ryan i Kaylie sklopili su dogovor da će joj, ako ona ikad ispusti vjetar pred njim, kupiti poslasticu. Odan svojoj riječi, Ryan joj je kupio ledenu tortu, nakon što je Kaylie slučajno to učinila pred njim jedne noći dok su ležali u krevetu.

When we first started dating, I made a promise to buy you a cake in celebration of your first fart in front of me in an…
Objavljuje Ryan Mac u Ponedjeljak, 18. svibnja 2020.

– Ja sam to učinio nakon tri sata, ili možda nakon par dana. Ali Kaylie je ipak pristojnija kada je u pitanju ovakva pomalo neugodna stvar, pa je možda mjesec ili dva naše veze prošlo kada sam joj napokon rekao da to slobodno može učiniti i da je to skroz u redu – objasnio je Ryan i dodao da je tri godine kasnije konačno popustila.

Objavljuje Ryan Mac u Četvrtak, 1. kolovoza 2019.

– Kad sam kupovao tortu, dečko u trgovini je bio iznenađujuće opušten kada sam mu rekao što da napiše. Rekao mi je da je imao i čudnijih zahtjeva. Ali, ipak sam zapisao poruku na papir umjesto da mu je kažem jer je u trgovini bilo i drugih ljudi i bojao sam se čudnih pogleda – ispričao je.
Ryan je fotografiju torte podijelio na Facebooku te napisao da kad je u 2 ujutro čuo Kaylienog ‘goluba’ bio je ispunjen ‘čistim iznenađenjem i radošću’ jer je bio toliko glasan da ju je probudio. Potom je ona pokušala optužiti njihovog psa za buku.

Happy Anniversary lil lady! Thank you for doing this life thing with me, I’m so grateful and appreciative to have you in…
Objavljuje Ryan Mac u Ponedjeljak, 27. kolovoza 2018.

– Kad sam vidjela tortu, to je bila valjda najsmješnija stvar ikad – tvrdi Kaylie i dodaje da u početku nije htjela da Ryan to objavi na Facebooku jer je smatrala to previše sramotnim, ali na kraju se puno parova može s time poistovjetiti. Također, puno djevojaka označava svoje dečke i pita ih mogu li i one dobiti tortu, piše Mirror.
Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Budite maštoviti: Top poze koje vode do vrhunca u pet minuta
POGLEDAJTE NOVI SERIJAL ‘DESERTI OD OKA’:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

[ad_2]