River je klub koji mi je dao sve… Tu sam postao igrač koji je kasnije uspio doći do Real Madrida, emotivno je prokomentirao Juventusov napadač Gonzalo Higuain (33) za TyC Sport glasine o njegovom napuštanju ‘stare dame’ i povratku staroj ljubavi romantičnijoj od mnogih Valentinova.
POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Što će biti od te cijele priče ne znam, ali moja je glava trenutno u Torinu – profesionalno je izjavio pa prokomentirao razlog zbog kojeg bi se mogao vratiti u River:
– Gallardova momčad je uzbudljiva, ima kvalitetu, snagu, sve… Kada ih gledate vidite da se devetke nađu u puno prilika. Logično da će netko, tko je prije igrao za River, pratit ih i dalje i vidjeti sebe tamo pa pomisliti: ”Baš lijepo”. Razmišljam o tome da se vratim tamo i završim igračku karijeru .

Foto: DANIELE MASCOLO

Navodno bi i Juve nastojali na lijep način riješiti ovaj slučaj. Odlaskom Higuaina prestao jedan jako skup ugovor za klub iz Torina, a uz to bi Talijani u slučaju da se pojavi neki novi talent u Riveru postavio uvjet prednosti u pregovorima.
Higuain je posljednji put Riverov dres nosio 2007. godine, a  u Juventusu mu je ugovor do ljeta 2021. Ipak, ako je vjerovati sve glasnijim špekulacijama o odlasku Argentinca i njegovom neporicanju istih, suradnja njega i ‘stare dame’ mogla bi ranije završiti.