[ad_1]

Australka Jem Wolfie je fitness model, Instagram model i velika zaljubljenica u košarku. Na Instagramu ju prati preko dva milijuna ljudi i svi joj zavide na tome kako barata svojim loptama. Dakako, košarkaškim.

Jem ima tu privilegiju pa posjeduje košarkaški teren, a upravo s njega svakodnevno objavljuje snimke gdje se hvali svojim košarkaškim umijećem i zadaje izazove svojim fanovima. Može jednom loptom, a može i s dvije.Toliko brzo tapka da je jednostavno jako teško pratiti lopte. Možete li vi?

No osim što barata loptom kao Steph Curry, zna i pogoditi tricu kao košarkaš Golden State Warriorsa. Kada nije Steph Curry, Jem se pretvori u Novaka Đokovića i zaigra tenis. Obožava vježbati u prirodi i teretani, a to joj je uostalom i glavni posao uz sve ove talente.

Kada se pak ne bavi ni s čim od navedenih, Jem tu i tamo objavi golišavu fotografiju na Instagramu kako bi se pohvalila svojim atributima. Ah, i onda se pitate kako je skupila 2,7 milijuna pratitelja? Bacite oko na Instagram i sve će vam biti jasno…[ad_2]

Source link