Od ponedjeljka krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti novi Seat Leon koji je nedavno stigao u Hrvatsku. 

Ovaj fenomenalan automobil prekrasnog dizajna je najnaprednije vozilo koje je ova marka ikad proizvela. Automobil podiže tehnologiju osvjetljenja na sljedeću razinu i prvo je potpuno povezano vozilo marke. Odlikuje ga vrhunski dizajn sa sportskim karakterom te dolazi uz bogatu ponudu naprednih i učinkovitih motora. 

Od ponedjeljka, 25. svibnja, do četvrtka, 4. lipnja, svaki dan će se objavljivati po jedan nagradni kupon, osim 29. i 30. svibnja, kad izlazi dvobroj i kad će se umjesto dva kupona objaviti jedan kupon koji će biti dostupan oba datuma. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 11 dana moći sakupiti ukupno 10 kupona. U petak, 5. lipnja, i subotu, 6. lipnja 2020. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji, kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 650, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “Osvoji novi Seat Leon”.
Niti jedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 16. lipnja 2020., do 9 sati ujutro. Isti dan iza 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb, uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

Pravila korištenja osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji novi Seat Leon”, koja se održava u jednom kolu od 25. 5. do 6. 6. 2020., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Source link