Modni stilist Marko Grubnić (38) je početkom godine iznenadio javnost priznanjem kako se planira ubrzo vjenčati. S obzirom na pandemiju korona virusa, brojne svadbe su otkazane, ali ne i njegova.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

– Ja nisam ništa otkazao. Moja svadba je dogovarana za taj jedan ljetni period koji nam predstoji i nije ništa još otkazano. Ali problem je mali što je bio plan da svadba ne bude u Hrvatskoj – rekao je za IN magazin.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Kaže kako je ovo samo formalnost koju želi obaviti.
– Želimo jednostavno obilježiti taj dan. Ali neću bit nesretan ako to ne bude moglo biti organizirano onako kako smo mi to zamislili. Naprosto ćemo odgoditi kao što se sve nekako pomaklo, ali evo, desit će se sigurno – poručio je.

Foto: Instagram/Brittany Matthews

Modni dio vjenčanja je već osmislio.
– S obzirom na to da se radi o ljetnoj svadbi, neću imati puno robe na sebi. Nadam se da ćete vidjeti svi – otkrio je.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Kaže da će to biti slavlje za uzak krug obitelji i prijatelja.
– Ja sigurno neću raditi neku ogromnu svadbu pa da mi 500 ljudi ovisi o tom datumu. Bit će to jedan skromniji broj, ali bit će to onako po mom, kako bih ja to htio – priznao je te dodao: ‘Ja želim da meni taj dan bude veselje i nešto što ću pamtiti cijeli život. Ne robujem apsolutno nikakvim normama’.

KOME ĆE REĆI DA?

Grubnićeva svadbena zvona: ‘Vjenčat ćemo se ove godine…’

Nas je ranije zanimalo i tko je osoba s kojom će Marko provesti ostatak života, ali stilist tada nije htio pričati o detaljima. 

Foto: Instagram

Samo nam je kazao da kraj sebe ima nekoga tko s njim diše i jednako razmišlja, a to je, kako kaže, uz zdravlje najveći blagoslov u životu. 
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.