[ad_1]

Nakon propalih pregovora s Mostom, na Facebooku se oglasio i čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro. Navodi kako su s tom strankom u dobroj vjeri, dugo i ozbiljno pregovarali. Naveo je kako Domovinski pokret neposredno pred izbore, koji su im nametnuti, neće dodatno zaoštravati javnu retoriku sa strankom koja se već puno puta do sada pokazala kao težak i nepouzdan politički partner.
– Ako je ovo Mostova konačna odluka, mogu je ovjeriti kod javnog bilježnika, nek’ bude vjerodostojno! – poručio je Škoro. 
 Navodi kako je Domovinski pokret posljednjih mjeseci uložio veliki napor u okupljanje širokog kruga partnera s kojima bismo konačno srušili duopol HDZ-SDP.  Napominje kako su stvorili jezgru snažne i svjetonazorski srodne koalicije koja već danas izaziva respekt, pa i strah političkih kartela predvođenih već spomenutim sijamskim blizancima HDZ-SDP plus trabanti, žetončići i trgovački partneri. 

Poručio je kako su sa svojim koalicijskim partnerima spremni preuzeti odgovornost za budućnost zemlje i naroda, s Mostom ili bez njega, napominjući kako su “kost u svima koji bi krojili sudbinu Hrvatske bez hrvatskog naroda i stvarali dodatne podjele”.
Podsjetimo, iz Mosta  u video poruci na Facebooku u subotu navečer izvijestili da na parlamentarne izbore izlaze samostalno, a Božo Petrov i Nikola Grmoja objasnili su i zašto neće u koaliciju s Miroslavom Škorom, iza kojeg su stali na proteklim predsjedničkim izborima. 
– Idemo samostalno zato što želimo čisti, pošteni i želimo da čestiti ljudi budu u Saboru. Nemojte očajavati i brinuti se za to. Ne možete s vragom tikve saditi. Mi pratimo svoju čestiti put, a Bog prati hrabre – rekao je Petrov.

PORUČILI SIMPATIZERIMA

Most će na izbore samostalno: ‘Bog čuva hrabre, idemo čisti’

Grmoja je poručio da “borba tek sada počinje”.
– Vidjeli ste da su se digli u HDZ-u, da su pričali sa svima možemo, ali s Mostom ne možemo, i tu je bila jasna poruka da nikada neće doći do koalicije sa Škorom. Tu se jasno vidjelo koja je namjera, možda ne Škore, ali onih koji stoje iza njega – rekao je Grmoja.

[ad_2]