Da se utakmica Italije i Njemačke 31. ožujka nije odgodila zbog korona virusa, Atalantin Nijemac ostvario bi san i zaigrao u dresu ‘Elfa’. No, kako se to ije dogodilo, Robin Gosens (25) ostao je bez reprezentativnog nastupa te zbog toga što ima i nizozemsko državljanstvo još uvijek ima velike nade da zaigra i u dresu ‘oranja’. 


Foto: Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL– Njemački Savez trenutno ima drugih problema, ali sad će tamošnja liga početi. Ja se nadam da ću uspjeti ostvariti svoj san i zaigrati u dresu reprezentacije, ali s druge strane, postoji mogućnost da pozove i Nizozemska. Odrastao sam 500 metara od granice, imam dvojno državljanstvo i emocionalnu povezanost sa Nizozemskom – kaže Gosens pa nastavlja: 

– Dva srca tuku u mojim prsima. Odluka nije toliko očita jer ako me Koeman pozove, sigurno mu ne bih odmah rekao ne – objašnjava Atalantin igrač za Bild.
Champions League - Round of 16 First Leg - Atalanta v Valencia | Autor: Daniele Mascolo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: Daniele Mascolo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLOve je godine Gosens imao odličnih partija u dresu ‘Božice’ te je  30 nastupa zabio osam golova uz pet asistencija. Nerijetko se našao i na lijevom krilu te je jedan od onih kojima je korona prekinula dosad odličnu sezonu.

Source link