[ad_1]

Datumi su određeni, vraća se Primera! Trener Getafea, Meksikanac Javier Aguirre, otkrio je u razgovoru za meksičku radiju postaju MVS Noticias 102.5 kako su ga iz vodstva lige obavijestili da se utrka za naslov između Barce i Reala nastavlja od 20. lipnja.

POGLEDAJTE VIDEO: REAL MADRID

– Upravo su me obavijestili iz lige. Sve se zna. Primera počinje 20. lipnja i u pet tjedana bit će odigrano sve do kraja. Zadnje kolo: 26. srpnja. Dakle 11 kola u ritmu dva puta tjedno, srijeda/četvrtak pa subota/nedjelja – rekao je Aguirre u eter emisije Marca Claro MVS u noći sa četvrtka na petak.

Španjolski su se klubovi ovog tjedna vratili u svoje trening kampove da igrači, treneri i svi iz stožera obave testove na korona virus. Kreće se sa individualnim treninzima i vraćanjem kondicije, normalni treninzi trebali bi uslijediti u tijekom naredna dva tjedna.
RAKETA ZA MARCU


Rakitić: Želim igrati i spreman sam preuzeti rizik, vrijeme je!


Vodstvo lige već je obavijestilo klubove kako će do kraja ove sezone dozvoliti pet izmjena po utakmici da smanji rizik od ozljeda igrača čiji su organizmi šokirani onime što im se nije dogodilo otkad igraju nogomet: prisilnom pauzom kroz cijeli četvrti mjesec.

Nijemci su odlučili kako se Bundesliga vraća već 16. svibnja, turska Super Liga ovih će dana fiksirati datum u lipnju, a Nizozemci su odlučni u tome da se njihove Eredivisie ove sezone ne igra.

LOV NA NASLOV REALA I BARCELONE[ad_2]

Source link