[ad_1]

Paul Pogba (27) mogao bi napustiti Manchester United po drugi put nakon 2012. budući da se ove sezone nije naigrao. Od 26. prosinca nije zaigrao, pogoršala mu se ozljeda stopala, a on je pojasnio u podcastu Uniteda koje su ga komplikacije zahvatile. 

– Imao sam ozljedu stopala koji sam zadobio protiv Southamptona 31. kolovoza. Bio je tek početak sezone pa sam pokušao igrati i trenirati, ali onda sam otkrio da je riječ o frakturi. Stavili su mi gips, a oporavak je išao dobro. Ali kost mi se povećala, pa sam nakon povratka i u utakmicama protiv Watforda i Newcastlea (u prosincu), opet nešto osjetio. Tako da sam opet morao na operaciju i sada sam tu gdje jesam. Ne osjećam više bol i nadam se da ću se vratiti uskoro”, objasnio je Pogba.
ERIC CANTONA


‘Taj udarac mi je najdraži dio karijere, samo da sam ga jače’

Sport Coronavirus - Sunday 15th MarchBAREM POLOVICA IM OSTAJE


Englezi odahnuli: Ako otkažu sezonu ne vraćaju 422 mil. €

Premier League - Manchester United v Cardiff City | Autor: Andrew Yates/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: Andrew Yates/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLMajka je znala da će se vratiti

No, sjetili su u podcastu kako je Francuz već napuštao ‘crvene vragove’, a on je pojasnio i zbog čega. Ključan je bio tadašnji trener Sir Alex Ferguson (78) kod kojega Pogba nije uspio doći do prve momčadi.

– Moj brat je navijač Uniteda, ali i on mi je rekao: “Idi! Možeš igrati u ovoj momčadi, ali ako te oni tu ne žele, idi negdje dalje pa će vidjeti” – prisjetio se. 
VEĆ IMA KROVINOVIĆA


Bilić za Premiership dovodi još dvojicu hrvatskih nogometaša

Premier League - Manchester United v Manchester City | Autor: Phil Noble/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Foto: Phil Noble/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLNakon samo tri nastupa na Old Traffordu otputovao je u Torino i ondje potpisao s Juventusom, ali 2016. se vratio. Bila je to promjena koju je njegova majka već predvidjela.

– Majka mi je uvijek govorila: “Otići ćeš negdje, ali ćeš se vratiti”. Kada sam se vratio, bio sam sretan što sam opet tu jer sam osjećao da sam započeo nešto, ali da to nisam dovršio. Samo sam otišao negdje – zaključio je Pogba koji još nije siguran kuda će i hoće li još jednom otići iz Teatra snova, ali  zasad najavljuje nastavak igre u crvenom dresu kada se zaustavi pandemija korona virusa.[ad_2]

Source link