[ad_1]

Nakon što su se društvenim mrežama počele širiti brojne snimke na kojima ljudi plešu dodirujući se samo nogama, na jednoj od tih snimki glavna je zvijezda pas Gizmo.

Ravnateljstvo civilne zaštite MUP RH je na svojoj Facebook stranici objavilo snimku na kojoj pripadnica civilne zaštite sa psom Gizmom pleše TikTok izazov poznatiji kao ‘Oh Na Na Na Challenge’.

‘Nika i naš Gizmo odgovaraju TikTok challenge’, stoji u opisu uz snimku na kojoj se vidi kako pripadnica Civilne zaštite i Gizmo plešu potpuno uigrano, dodirujući se nogama i šapama.

Podsjetimo, u Hrvatskoj su TikTok izazov započeli policajka Anita Prgomet Buić i njezin kolega Tomislav Soldo iz Pule i tako postali pravi hit na društvenim mrežama. Oni su svoje kolege iz drugih službi izazvali da se i oni okušaju u ovom plesu koji je globalno popularan.

– Želja nam je bila u ovoj turobnoj situaciju kada svaki dan slušamo o broju oboljelih i umrlih od koronavirusa, razveseliti naše građane, ali i kolege policajce i sve koji rade u hitni službama, poručili su.[ad_2]