Kontroverzna srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) ponovno provocira na društvenim mrežama. Ovaj put se pohvalila novcem koji nema gdje trošiti jer je zbog pandemije korona virusa u Srbiji proglašeno izvanredno stanje.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Novac koji sjedi na mom računu sigurno je mnogo zbunjen – napisala je cajka na Instagramu i tako dala do znanja kako dugo nije ništa kupovala, što joj očito teško pada.

Foto: Instagram

A koliko Karleuša voli materijalno, pokazuje ‘hrpa’ njezinih brendiranih krpica. Jednom prilikom je izazvala bijes javnosti nakon što se okitila novčanicama.

Foto: Instagram

Ipak, bila je riječ o lažnim novčanicama, o čemu se pjevačica oglasila s obzirom na to da su je mnogi tada osudili.

BRINE O IZGLEDU

Karleuša kupila solarij: ‘Sada će mi biti lakše u samoizolaciji’

– Najstrašniji moment mog današnjeg stajlinga jest da polumozgovi (a ima ih mnogoooo) stvarno misle da sam se ogrnula pravim parama… Gdje ja živim… – napisala je tada na Twitteru.

Foto: Instagram

No ni tu nije kraj njezinim provokacijama. Ranije je pozirala u čizmama s motivima dolara, kada se golišava izvijala na krevetu.

Foto: Instagram

Inače, Jelena vrijeme u izolaciji provodi u Beogradu sa suprugom Duškom Tošićem (35) i njihovim dvjema kćerima. A da živi na visokoj nozi, cajka je pokazala tako što je nedavno kupila solarij kako bi joj vrijeme u karanteni što brže prošlo.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.