Razorni potres koji je pogodio Zagreb prije koji tjedan nikoga nije ostavio ravnodušnim, više rastrojenim… Sveopćoj panici nije pridonjelo ni to što su se podrhtavanja osjećala svako malo kroz dan, i danima kasnije.

>>  U društvu te zovu ‘Jerry Seinfeld za siromašne’, misliš da imaš dobar smisao za humor i ne vrijeđaš se tako lako? E baš nam ti trebaš. Šalji nam svoje humoristične misli vezane uz apokaliptične događaje koje su nas snašle u posljednje vrijeme, ‘meme’ koje si sam napravio ili dobio, i to na mail adresu:  humor@24sata.hr >>

U jeku pandemije korona virusa, to je zadnje što nam je trebalo. Ljudi su već počeli pričati kako su među nama četiri jahača apokalipse, a kada je najavljen jači vjetar u Zagrebu, njegovi mještani pitali su se što je sljedeće – najezda skakavaca? Pa smo dočekali snijeg… Uglavnom, bilo je veselo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Meme koje nam šaljete doista su dokaz da smo duhovit narod koji ne odustaje od nade u neka bolja vremena, a naša je zadaća i dalje vas uveseljavati, kako bi, barem nakratko, pokušali zaboraviti na nesvakidašnju situaciju u kojoj se nalazimo.

POGLEDAJTE NAJBOLJE FORE O KORONAVIRUSU: 

>> Pozivamo sve čitatelje i čitateljice da svoje ‘meme’ šalju na mail adresu: humor@24sata.hr >>

Smijeh liječi sve pa će tako i ove novonastale ‘rane’ s vremenom. A dotad, barem se probajte malo opustiti…

>> Pozivamo sve čitatelje i čitateljice da svoje ‘meme’ šalju na mail adresu: humor@24sata.hr >>

Source link