Dvoje liječnika koji rade u bolnici u Pugli morali odgoditi dugo planirano vjenčanje zbog korona virusa.

Domenico i Silvia, zajedno već 10 godina, morali su odgoditi svoje vjenčanje zbog pandemije korona virusa. Oboje rade u bolnici u Pugli i ovih se dana, zbog danonoćnog rada, jedva uspijevaju vidjeti, prenosi La Repubblica.
VIDEO: DIO FLASH MOBA


Truba koja je dirnula Italiju: Susjede ‘počastio’ koncertom


– Svaki slobodan trenutak pokušavamo iskoristiti za zajedničko druženje. Želimo da sve ovo što prije završi i da se možemo vratiti svojim životima. Datum i lokaciju vjenčanja već smo odredili, a ova nas je pandemija spriječila u naumu da našu ljubav okrunimo najvišim činom – ispričali su zaručnici.

Domenico je na svom Facebook profilu podijelio sliku njega i njegove zaručnice na kojoj, obučeni u zaštitna odjela, maske i naočale, izmjenjuju poljupce. Uz fotografiju je napisao: ‘Svaka je bitka lakše ako se proživljava u dvoje. Naša je ljubav jača od svega. Volim te’.
blankSUSJEDI SE UDRUŽILI


Celine Dion bi bila ponosna: I Španjolci sviraju po balkonima!


Iako se ovi zaručnici ovih dana nalaze u teškoj situaciji, ne odustaju od svojih pacijenata. Vole svoj posao i daju zadnji atom snage kako bi spasili živote zaraženih.

– Borimo se i ne odustajemo. Drži nas nada da ćemo uspjeti uništiti ovog nevidljivog neprijatelja i da ćemo jednog dana svi biti ujedinjeni kao prije. A što se našeg vjenčanja tiče, ono može počekati. Naša ljubav ovime samo jača, a kada izađemo iz ovoga čeka nas pravo slavlje – ispričala je Silvia, liječnica u bolnici u Pugli.

Source link