Je li PSG pretjerao s proslavom? Pitaju se mnogi misleći na meditaciju u pobjedi 2-0 nas dortmundskom Borussijom u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Bio je to odgovor Haalandu (19) na njegovo slavlje na domaćem terenu nakon postignutog gola, ali i na objavu na društvenim mrežama gdje si je prisvojio Pariz. 
NAVIJAČI ODUŠEVLJENI


Našli Oršićevog nasljednika: Ulsan iz PSG-a doveo Neymara


Odgovorio mu je prvi Neymar (28) – Pariz je naš grad. 

Nisu se prepucavanja svidjela Uefi koja je pariški klub upozorila na ponašanje koje bi sa sobom moglo povući i disciplinske mjere. No, neki smatraju da je upozorenje Tuchelu i društvu pristiglo zbog slavlja s navijačima. 


Foto: Reuters/PIXSELLNaime, prazne tribine u Parizu bile su mjera sprječavanja širenja korona virusa, no navijači PSG-a ipak su se okupili ispred stadiona u velikom broju, a nakon utakmice s u i igrači s njima navijali i slavili na balkonu Parka prinčeva. 

Uefa se u ovom slučaju poziva na članak 15 (4) Pravilnika u kojemu stoji: Ako se neka reprezentacija ili klub ponašaju neprimjereno, može im se izreći disciplinska mjera. 
VRIJEDNI BELGIJANAC


Ma kakva korona: Borussia i PSG dogovorili transfer-bombuFoto: Reuters/PIXSELLOstaje vidjeti koja će to mjera biti i hoće li je PSG uopće dobiti. Ondje će biti obrazloženo i zbog čega je ona uslijedila, je li zbog slavlja s navijačima u doba korone ili zbog ‘Buddha-proslave’…
Champions League - Round of 16 Second Leg - Paris St Germain v Borussia Dortmund | Autor: HANDOUT

Foto: HANDOUTSource link