[ad_1]

Vodstvo španjolske nogometne lige predložilo je da se utakmice igraju svakih 48 sati kada se nastavi sezona, koja je od sredine ožujka u prekidu zbog pandemije korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: LUKA MODRIĆ

O tome je putem videokonferencije razgovaralo sa španjolskim sindikatom nogometaša (AFE), koji nije sklon takvom rješenju jer bi moglo negativno utjecati na zdravlje igrača.

No, sindikat je dodao da će o tom prijedlogu odluku donijeti igrači, i to glasanjem, objavio je španjolski sportski dnevnik Marca. Međunarodni sindikat profesionalnih nogometaša (FIFpro) upozorio je da vremenski razmak između utakmica mora biti barem 72 sata.

POGLEDAJTE VIDEO: IVAN RAKITIĆ

Vodstvo lige i sindikat nogometaša (AFE) razgovarali su i o predloženom smanjenju plaća, ali detalji tog razgovora nisu poznati javnosti.

Jedanaest kola prije kraja Primere vodeća Barcelona ima 58 bodova, slijedi Real Madrid  sa 56, treća je Sevilla sa 47, a četvrti je Real Sociedad sa 46 bodova. Španjolska je druga zemlja u svijetu nakon Italije po broju žrtava i treća po broju oboljelih nakon SAD-a i Italije.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA[ad_2]

Source link