Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Godine su samo broj: Sandra živi s deset godina mlađim…
Sretna vijest dolazi iz obitelji Beckham. Naime, otac jednog od najpoznatijih nogometaša svih vremena Davida Beckhama (44), Ted (72) objavio je zaruke s Hilary Meredith koju je upoznao prošle godine dok je radio s veretanima vojske. 
– Dok se trenutačno u svijetu događaju neke važnije stvari, drago nam je da možemo objaviti kako smo sretno zaručeni. Čuvajte se – stoji u zajedničkoj objavi budućih supružnika. 

Foto: FVA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Davidovi majka i otac razveli su se 2002. godine nakon 33 godine braka. Nogometaš nikada nije dobro podnio rastavu roditelja, ali je sretan što su ostali u dobrim odnosima. 

Foto: Jim Clarke/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

I sam je jednom prilikom rekao kako su mu roditelji bili strogi, a da je svoju djecu odgajao baš onako kako su i oni njega. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

– Djeca uvijek žele provesti što više vremena s nama, a mi puno radimo i mislimo da je to ispravan način odgoja. Želimo im pokazati da je za uspjeh potrebno naporno raditi. Iako smo svjesni toga da smo planetarno popularni, pokušavamo djeci ipak pružiti sasvim običan život u kojem će naša djeca prije svega biti djeca – rekao je David prije nekoliko godina. 
POGLEDAJTE VIDEO:
 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Godine su samo broj: Sandra živi s deset godina mlađim…