Ne želimo komentirati događanja u redovima rivala, ali svakako nije lijep način.Tako se mogu sažeti izjave svih ostalih hrvatskih prvoligaša na temu Dinama.

A u rezanje plaća ulaze ili su ušli gotovo svi. Osijek četvrtinu, Rijeka trećinu, Lokomotiva, Gorica, Inter… jedino Hajduk zasad sigurno neće. I ni u jednom klubu nije bilo drame osim u Dinamu. Jer maksimirski su čelnici sve izveli potpuno pogrešno…
KOMENTAR


Mamić se narugao navijačima i Fifi, a Bjelici ne oprašta uspjeh


– Vrijeme je teško, svatko neka odluči po svojoj savjesti, neće biti posljedica za one koji se ne slažu – izjavio je Rijekin predsjednik Damir Mišković.

Nakon što je klubu navodno posudio svojih milijun i pol eura jer nije na vrijeme došla rata od Bradarićeva transfera, te poslao pismo svim članovima kluba i svim igračima.

A Rijekin trener Simon Rožman rekao je za SN:
Rijeka: Mišković dao izjavu nakon ostavke trenera Matjaža Keka | Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL– Nek’ meni smanje plaću šest mjeseci ako treba, radije nego da diraju prihode mom stožeru.

I Rijeka i Osijek u ovoj kriznoj situaciji Dinamu trebaju biti uzor. U Dinamu takvog, ljudskog pristupa i komunikacije nije bilo. Sasvim sigurno.
IGRAČI BAŠ NISU SHVATILI


‘Zdravko Mamić nije imao što nego podržati našu odluku…’


Sad igrači treniraju po tko zna čijem programu, jer pomoćni i kondicijski trener dobili su otkaz, svi iščekuju Bjeličin potez (ostavku?), pitanje je kako će izgledati treninzi kad se sve normalizira…


Foto: Luka Stanzl/PIXSELL– Najprije smo obavijestili trenera Bjelicu telefonski, pa predstavnike igrača (Ademi, Gavranović i Dilaver, nap. a.) na sastanku, a potom sve njih i pismeno. I nismo imali drugog izbora nego raskinuti ugovore kad zaposlenici odbiju pismenu odluku uprave, tako je u bilo kojoj kompaniji – objašnjavao je član uprave Krešimir Antolić otkaz šestorici Bjeličinih pomoćnika, uz dodatak:
ANKETA


Je li uprava Dinama u pravu ili ste na strani Bjelice i igrača?


Zdravko Mamić? On je naš savjetnik i s njim se savjetujemo o nekim stvarima u kojima nam može pomoći svojim iskustvom, znanjem i energijom. U ovom slučaju smo ga obavijestili o svojoj odluci i nije imao što nego složiti se.

Dinamovu upravu, ako niste znali, čine predsjednica Vlatka Peras i članovi Amra Peternel i Antolić. Društvo koje se po mnogo čemu može ugledati na Miškovića. Kao i njihov savjetnik.

Source link