Britanski vikar je tijekom prve propovijedi održane putem interneta od svojih župljana dobio i više pozornosti nego što je očekivao nakon što se slučajno približio gorućoj svijeći pri čemu mu se zapalio džemper.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vikar župne crkve u Plymouthu, Stephen Beach, na kraju internetske propovijedi iz svojega je stana u nedjelju pozvao župljane da razmisle o iskustvu iščekivanja u doba korona virusa.

– Divno je na trenutak zastati u nazočnosti Božjoj i postaviti sebi pitanje: Gospode Bože, što nam poručuješ? I nakon toga, naravno, čekati Njegov odgovor. Upravo…. – nastavio je vikar, iznenada shvativši da se lijevim ramenom previše približio plamenu upaljene svijeće koji je zahvatio dio njegova džempera.

– Ajme, ajme, upravo sam se zapalio – uzviknuo je, gaseći plamen puhanjem i udaranjem rukom po džemperu.

Zbog pandemije korona virusa u svijetu i u župi u Plymouthu uveli su video propovijedi, nastojeći potaknuti župljane da se ne udalje od vjere i od crkve, kazao je vikar Reutersu.
KORONA I HRVATSKI HUMOR


‘Ljude više ne zanima gdje si bio ’91 već zadnjih 14 dana…’


– Moja obitelj ‘oduševljena’ je mojom prvom video propovijedi – kazao je uz smijeh Beach.

– Osobito je razveselila moje najmlađe unuke koji pitaju kad će se deda ponovno zapaliti – dodao je. 

Video je na Twitteru podijelila Beachova nećakinja, što je razveselilo župljane i sve ostale koji su ga pogledali. 

U internetskim su porukama mnogi napisali da se već dugo nisu tako slatko nasmijali, a neki su obećali da će vikaru kupiti novi džemper. 

Source link