Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Beatrice odgađa vjenčanje, a Phillip proslavu 99. rođendanaPrinceza Beatrice (31) trebala se udati za svog zaručnika, multimilijunaša Edoarda Mapellija Mozzija (34), 29. svibnja. Unuka kraljice Elizabete II. (93) i talijanski aristokrat u problemima su zbog teške situacije uzrokovane korona virusom.
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Prvo je dva puta morala otkazati svadbu zbog svog oca, princa Andrewa (60), koji je cijeloj kraljevskoj obitelji priredio seksualni skandal. Sada je nesretna Beatrice na sto muka zbog novonastale situacije.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Počela je razmišljati o odgađanju vjenčanja za iduću godinu, s obzirom na to da korona virus ne pokazuje znakove slabljenja, piše Daily Mail. 
– Od dobro upućenih kraljevskih izvora čuo sam da princeza i Edo planiraju svoje vjenčanje odgoditi za 2021. godinu. Vjerujem da je to velika dilema mnogim parovima koji imaju zakazano vjenčanje u narednim mjesecima. To je teška odluka, ali u ovom trenutku jedina ispravna – rekao je izvor za strane medije.

Foto: PIXSELL

Vjenčanje je trebalo biti u kapalici St. James u Londonu, a slavlje s nekoliko stotina uzvanika u vrtovima Buckinghamske palače. Kako se razvijala situacija, i kompliciralo stanje koronavirusom u Italiji odakle dolazi mladoženja, par je razmišljao prebaciti svoje slavlje za nekoliko mjeseci. Ipak će poduzeti drastičnije mjere.
Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Princeza Beatrice na svadbu je pozvala bivšu svojeg zaručnika
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.