Pokrenuli su akciju ‘Plavo srce’ za one koje su u samoizolaciji te za najugroženije. Plavi dečki iz su se organizirali kako bi potrebitima dostavili lijekove, higijenske potrepštine, namirnice, poštu i druge stvari, ali su i istaknuli kako će se odazvati na mogući drukčiji poziv pomoći te se stavili na raspolaganje u teškim trenutcima.

POGLEDAJTE VIDEO

Bad Blue Boysi su pokazali da su tu kad je najpotrebnije i na poziv za pomoć pri iseljavanju KB Dubrave odmah su se javili te ‘dali svoje ruke’. Bolnica u Dubravi se zbog ‘ulaska virusa u nju’ morala reorganizirati, a navijači zabrebačkog Dinama odmah su priskočili u pomoć.

POGLEDAJTE GALERIJUFoto: Emica Elvedji/PIXSELL

18.03.2020., Zagreb – Navijaci Dinama, Bad Blue Boysi, pozvani su da pomognu seliti stvari iz bolnice KB Dubrava koja postaje respiratorni centar u Zagrebu. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

– Pokažimo snagu i zajedništvo – poručili su BBB, koji u četvrtak.
Split: Torcida stigla, pomaže pri selidbi bolnice Križine na FiruleTOTALNA MOBILIZACIJA


Torcidaši sele bolnicu, BBB-i pomažu potrebitim ljudima…


– Navijači su još jednom, kao i za vrijeme poplava u Gunji, požara u predgrađima Splita, a i kada je Hrvatska bila izložena velikosrpskoj agresiji, pokazali da imaju ne samo srce nego i izuzetnu volju i organizacijske sposobnosti mobilizirati ljude koji onda pomažu općem dobru. Nažalost, i dalje će ih se tretirati kao građane drugog reda, i kad treba i kad ne treba, ali to ih neće spriječiti da opet pomognu – kazao je bivši navijač Thomas Bauer.

Source link