U ponedjeljak počinje novi show ‘Brak na prvu’, u kojem će se gledateljima predstaviti 12 romantika koji vjeruju u ljubav, ali i brak na prvi pogled.


Foto: Maja Bota za RTLDvoje potpunih stranaca prvi put će se upoznati na vlastitom vjenčanju, a onda počinje njihov zajednički bračni život. Ukupno 12 romantika traži svoju srodnu dušu i nadaju se da će kroz ovu emisiju dobiti upravo ono što traže – ljubav.
“Brak na prvu” RTL | Autor: Maja Bota za RTL

Foto: Maja Bota za RTLA kako bi najvažniji dan u životu 12 kandidata showa ‘Brak na prvu’ bio gotovo pa savršen i izgledao kao isječak iz romantične bajke, mladenke i mladenci će zajedno sa svojim vjenčanim kumama i kumovima otići u potragu za najljepšom vjenčanicom i najboljim svadbenim odijelom. 
“Brak na prvu” RTL | Autor: Maja Bota za RTL

Foto: Maja Bota za RTLMladenke Nikolina Tutić, Nadia Amić, Valentina Hržić, Gordana Marelli, Lidija Stević i Gordana Gašparić Vrbljanin isprobat će razne vjenčanice u nadi da će među njima biti “ona prava” kako bi već na prvi pogled šarmirale buduće supruge.


Foto: RTLDok će se mladoženje Alen Topić, Milan Tokić, Dejan Vukobratović, Marinko Matejak, Adam Kromer i Luka Budak presvlačiti u nekoliko košulja i odijela, sve dok ne pronađu dobitnu kombinaciju u kojoj će na prvi pogled osvojiti buduće supruge.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Source link