[ad_1]

Jedni u epidemiji korona virusa vide isključivo paniku, a drugi priliku za promociju. Hrvatski brend Fine a Mode u svoju je ponudu ubacio maske za lice, ali kako tvrdi influncer Janko Janić koji iza svega stoji, one nemaju zaštitnu funkciju nego su samo modni dodatak.
POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Materijal: visokokvalitetan polipropilen u 2 sloja. Logo je otisnut na prednjoj strani. Otisak je siguran za disanje – folija. Maska služi isključivo kao vizualni modni dodatak. Maske nisu rastezljive te drže oblik prikazan na fotografijama zbog prešanja na visokoj temperaturi – stoji u opisu maske na stranici brenda.

Panika oko smrtonosnog virusa dovela je još prije nekoliko tjedana do nestašice zaštitnih maski, a kao i uvijek u ovakvim situacijama neki su napravili zalihe. Ipak, influencer tvrdi kako nije jedan od tih te da zamisao nije bila komercijalnog tipa niti zarada na nevolji. 
– Cilj nije zarada, već brendirati obični proizvod. Zato cijena nije 100 kuna, nego 25 kuna po maski. Nema zarade, na nuli sam. U tu cijenu idu naljepnice, zahvalnice, pakiranje i slanje toga svega. Print ovaj mali košta 10 kuna, a ne čini se da je tako skup. Nikom nisam uzeo maske kojemu su više potrebne nego meni, da su nekom bile potrebnije, dao bih im svima besplatno ili ne bih kupovao, jer sam prva osoba koja gleda moral. Samo ih je 20-30, zarada nije nikakav cilj – rekao je.

SVI STRAHUJU

Zbog korone influencerima pala zarada, otkazali su im projekte

Maske kao modni dodatak reklamiraju još neki domaći influenceri s desecima tisuća pratitelja, a tvrde kako je nošenje zaštitnih maski u fashion svrhe ‘užasno cool’. 

[ad_2]