[ad_1]

U ponedjeljak krećemo s novom fenomenalnom nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti sjajni Audi Audi Q2.

Urbani je tip s markantnim značajkama i samostalni karakter s potpuno novim, geometričnim jezikom dizajna. Naglašeno samopouzdan i sa snažnim TFSI i TDI motorima snage 116 do 150 KS. Njegova oprema ispunjava sve želje i sadrži nove značajke koje su do sada bile rezervirane samo za vrhunsku klasu automobila. Ima 17″ lakometalne naplatke, Audi pre sense, bluetooth interface, LED prednje i stražnje svjetlo, paket dodatnog osvjetljenja, putno računalo, središnji naslon za ruku sprijeda, tempomat, višenamjenski sportski kožni upravljač s tri kraka te pet godina jamstva.

Od ponedjeljka, 16. ožujka do srijede, 25. ožujka svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10 kupona. U četvrtak, 26. ožujka i petak, 27. ožujka 2020. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih sa traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 760, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – „Igraj i osvoji Audi Q2“. Niti jedna pristigla kuverta koja u sebi sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do srijede 15. 4. 2020., do 9 sati. Isti dan iza 10 sati, nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

PRAVILA KORIŠTENJA OSOBNIH PODATAKA:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Igraj i osvoji Audi Q2”, koja se održava u jednom kolu od 16.3. do 27.3. 2020., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.[ad_2]

Source link