Vidio sam Manuelov dopis. On mora proći proceduru, ali ja sam pozitivan što se toga tiče, rekao nam je Zoran Gobac po primitku pisma koje je HRS-u poslao Manuel Štrlek.

POGLEDAJTE VIDEO:

U njemu je zatražio da mu se omogući povratak u reprezentaciju za koju je, prema vlastitom priznanju, odbio igrati na Europskom prvenstvu u siječnju na kojemu je Hrvatska osvojila srebrnu medalju.
VRAĆA SE MANUEL?


Červar: Da, Štrleka ću pozvati! Čim prođe proceduru u Savezu


Lino Červar rekao je da, razriješi li se procedura pozitivno, svakako pozvati Veszpremovo krilo u reprezentaciju za travanjski kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre koje ćemo tražiti u Parizu protiv Francuske, Portugala i Tunisa.

– Ja sam apsolutno za to. Samo, on će biti posljednji igrač koji može iskoristiti ovo pravo. Više nikad nitko neće moći igrati za Hrvatsku kada on to želi – jasan je Gobac.
POSLAO IM PISMO


Štrlek se posuo pepelom i moli za povratak: Hoću opet u repku


Naravno, zadnju će oko slaganja momčadi imati Červar, ali što se njega tiče, Štrlekovo mjesto nije upitno.

– Ja sam Manuela prvi uveo u reprezentaciju 2008. godine. Jasno je moje mišljenje o njemu i koliko ga cijenim. Pa on je godinama jedno od najboljih lijevih krila na svijetu. Takav igrač Hrvatskoj treba, no neke stvari ne ovise o meni. Ako se se s HRS-om to riješi, onda će Manuel opet biti u momčadi – najavio je izbornik.

Source link