[ad_1]

Prošla su tri mjeseca otkako je pjevač Joško Čagalj Jole (48) sa suprugom Anom dobio sinčića Ivana Luku. Ističe kako mu je najveća ljubav upravo njegova obitelj, a uz Ivana Luku par ima još tri kćeri: Tiju (7), Emu (10) i Ivu (13).
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Malo toga se promijenilo dolaskom sina, osim činjenice što me svaka prinova uvijek nanovo pomladi – rekao je pjevač za Story, koji se unatoč godinama nikad nije osjećao mlađim.

Foto: Instagram

Jole očinsku ulogu voli najviše na svijetu, iako priznaje kako je supruga preuzela većinu toga na sebe. On vikendom uglavnom nastupa po koncertima, a preko tjedna vozi djecu na aktivnosti i na more. Kad su njegove kćeri čule kako će dobiti brata, bile su u šoku, ali su jedva čekale da dođe na svijet.

– Lijepo je kad imaš nešto odraslije djece koja ti pomognu u odgajanju onih mlađih. Malome Ivanu Luki u biti najmanje pjevamo, ali zato stalno gugućemo, puštamo dječje pjesme, klasika – dodao je Jole.

NAKON ROĐENJA SINA

Ana Čagalj: ‘Navikli smo se na bebu, Jole pomaže kad stigne’

Iako mu je stigao sinčić pjevač nam je jednom prilikom priznao kako strepi od upoznavanja dečki njegovih kćeri. 
– Ha! Ne bi bilo dobro da ga ne dovedu jednom. Strepim, koji roditelj ne strepi?! Vjerujem da ću, kao i svi moji prijatelji, i ja jednom govoriti: ‘Jedva čekam unuke’. Kako su svi drugi, preživjeli tako ću i ja. Nek’ su one sretne, i ja ću biti. Neka si biraju svoju ljubav, svoj put, ni meni se nitko nije petljao. I želja mi je da sa zetom mogu popit’ gemišt – rekao je.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Pjevač je vrlo angažiran u humanitarnom radu pa se, priča, nagledao svega. Neke slike bolesne djece ne izlaze mu iz glave, zato i tvrdi da je najveća radost i blagoslov svake obitelji dobiti živo i zdravo dijete. 
POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

[ad_2]